Φήμες χωρισμού για τον Χρήστο Μάστορα και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Μπορεί ο τραγουδιστής του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES και το γνωστό μοντέλο να μην επιβεβαίωσαν ποτέ το ειδύλλιό τους, ωστόσο από το καλοκαίρι και μετά εκείνη είχε εξελιχθεί στη νούμερο ένα… groupie του καλλιτέχνη, δηλώνοντας παρούσα σε εκδηλώσεις που τον αφορούσαν και σχεδόν σε κάθε live του στο νυχτερινό κέντρο Εναστρον.

mastoras

Εκεί συνέβη πριν από λίγο καιρό ένα περιστατικό που φαίνεται ότι δημιούργησε τριγμούς στη σχέση τους, με κάποιους να μιλούν πλέον όχι απλώς για κρίση μεταξύ τους, αλλά ακόμη και για «άδοξο φινάλε». Αναφερόμαστε, φυσικά, στην αντιπαράθεση που είχε ο Χρήστος Μάστορας από την πίστα με πελάτη του μαγαζιού, όταν νόμισε ότι ενοχλούσε τη σύντροφό του, η οποία βρισκόταν σε ένα από τα διπλανά, πρώτα τραπέζια.

Ο καλλιτέχνης «φούντωσε» πιστεύοντας πως ο συγκεκριμένος πελάτης την έπεφτε στην κοπέλα του και του είπε διά μικροφώνου να φύγει από το μαγαζί, συμπληρώνοντας πως το τραπέζι του ήταν κερασμένο από τον ίδιο. Φαίνεται, ωστόσο, ότι επρόκειτο για παρεξήγηση, αφού ο θαμώνας μάλλον δεν είχε καταλάβει ή απλώς δεν ήξερε ότι η Γαρυφαλλιά συνδεόταν συναισθηματικά με τον Χρήστο, με αποτέλεσμα αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις το συμβάν να θεωρηθεί λήξαν.

modelo

Οπως μετέδωσε, ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης συνεργάτης του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, το ζευγάρι χωρίζει, καθώς ο τραγουδιστής είναι «ξενερωμένος» με τη στάση της συντρόφου του, καθώς κατά τη διάρκεια του εν λόγω περιστατικού, όταν ο συγκεκριμένος άνδρας την προσέγγισε, εκείνη δεν έβαλε τα όριά της. Μάλιστα, χθες η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε ένα αινιγματικό μήνυμα στα Instagram stories της, γράφοντας ότι έχει «μάστερ στις λάθος επιλογές». Μάστερ, Μάστορας, λάθος επιλογές… Μάλλον δεν πήγε και πολύ καλά αυτό!

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr