Η Παναγιώτα Βλαντή, έδωσε μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η γνωστή ηθοποιός μέσα σε όλα μίλησε για την συμμετοχή της στα καλλιστεία, για τον γάμο της αλλά και για την κατάψυξη ωαρίων.

panagiota vlanti1

«Ήμουν πολύ ντροπαλή στο σχολείο. Η αδελφή μου ήταν πολύ πιο κοινωνική. Σταρ! Δεν είχαμε ανταγωνισμό με την αδελφή μου. Ήταν επανάσταση το ότι πήρα μέρος στα καλλιστεία. Οι γονείς μου ήταν κάθετα αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ασχοληθώ με την υποκριτική και έτσι πήγα στα καλλιστεία. Τελικά δεν τους πείραξε καθόλου. Πλήρωνα τη δραματική σχολή με το χαρτζιλίκι που έβγαζα από τις φωτογραφήσεις.»

panagiota vlanti2

Η Παναγιώτα Βλαντή, στην συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στον γάμο της: «Ήταν να παντρευτώ το 2020, αλλά λόγω κορονοϊου έγινε το 2021. Ήθελα να το μοιραστώ αλλά μετά τον γάμο. Το ήθελα πολύ κλειστό με λίγους ανθρώπους. Μ’ άρεσε η συμβίωση, αλλά δεν σκεφτόμουν το γάμο. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που με έκανε να το θέλω πολύ… Η τελετή ήταν όπως την ήθελα, σ’ ένα ξωκλήσι με τον Γιάννη δίπλα μου και θέα τη θάλασσα. Ξέχασα να πάρω τις λαμπάδες από την Αθήνα και έγινε πανικός».

panagiota vlanti4

Στο τέλος, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την κατάψυξη ωαρίων αλλά και για τις σκέψεις για την υιοθεσία ενός παιδιού:  «Οι νέες κοπέλες δεν πρέπει να έχουν άγχος με το παιδί, θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει και η κατάψυξη ωαρίων. Έχω κάνει κι εγώ. Υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να υιοθετήσεις ένα παιδί; Είμαι υπέρ. Ναι, το έχουμε σκεφτεί».

panagiota vlanti3

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr