Η Πέννυ Μπαλτατζή, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η γνωστή τραγουδίστρια μέσα σε όλα μίλησε για την αποχώρησή της από το σχήμα με την Πέγκυ Ζήνα.

penny mpaltatzi4

«Δεν θύμωσα καθόλου. Το μόνο που με θύμωσε είναι που κάποιος είπε στην εκπομπή ότι “εντάξει, για να άφησε την δουλειά, προφανώς κι η κοπέλα τα έχει και λυμένα.” Δεν τα έχω καθόλου λυμένα τα οικονομικά μου. Ζω από το τραγούδι, από την μουσική. Είναι επιλογή μου και το κάνω από το 1999. Το κάνω με πολλή αγάπη και συνέπεια και δεν σηκώνω και κουβέντα επάνω σε αυτό. Είναι πολύ εύκολο να πετάμε μία κουβέντα για έναν άνθρωπο χωρίς να τον γνωρίζουμε. Είναι πάρα πολύ προσωπικό αυτό και πολύ λεπτό ζήτημα. Δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα.

penny mpaltatzi3

Το θεωρώ κι αστείο να μιλάμε ακόμα για αυτό, αλλά επειδή θέλεις να το συζητήσουμε. Δεν με αφορά το πως φέρεται κάποιος επειδή έτσι έχει μάθει. Με αφορά τι κάνω εγώ, πως θα σταθώ, πως θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου, πως θα επιτρέψω και θα αποφασίσω τι αντέχω και τι όχι. Τι θεωρώ καλό ή ανεπίτρεπτο και προσβλητικό. Συζητήθηκε κι ήταν σαν να μιλάνε δύο άνθρωποι άλλη γλώσσα. Είπα ότι ευχαριστώ πολύ, δεν μπορώ να είμαι στην παρέα σας.

penny mpaltatzi2

Ήμουν τόσο ευγενική κι από την δική μου πλευρά δεν ειπώθηκε κάτι ακραίο ή περίεργο. Τους είπα να το σεβαστούν και δεν με αφορά καθόλου. Να είναι καλά οι άνθρωποι να κάνουν τις δουλειές του. Δεν υπάρχει καμία φιλοδοξία ή ματαιοδοξία. Δεν με αφορά τέτοια διαδρομή, μόνο καθαρή διαδρομή στην ζωή μου.»

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr