Ο Περικλής Λιανός, με αφορμή την νέα παράσταση «Υπόθεση Μακρόπουλος» έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «[email protected]».

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την υπόθεση του συναδέλφου του, Αλέξη Γεωργούλη.

periklis lianos

«Για την υπόθεση Γεωργούλη θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να κρατήσουμε μια απόσταση και υπάρχει ένας νομικός πολιτισμός. Να μην τον επικαλούμαστε και να τον εφαρμόζουμε αλά καρτ. Αλίμονο αν οποιαδήποτε καταγγελία οδηγούσε σε αυτόματο αποκεφάλισμα.

periklis lianos2

Βεβαίως και γνωριζόμαστε, ναι, “γεια σου, τι κάνεις; Πως είσαι; Είμαι καλά”. Ευγενής είναι αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Όλοι έχουμε σκοτεινές πλευρές αν υποθέσουμε ότι ισχύουν όλα αυτά. Όλοι έχουμε τις σκοτεινές μας πλευρές και εγώ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ούτε για εμένα. Δεν μπορώ να ξέρω τη ψυχή του καθενός. Δεν σημαίνει ότι κάποιος, επειδή είναι ωραίος, δεν κάνει τέτοια. ή τα κάνουν μόνο οι άσχημοι. Και αυτό δεν έχει σχέση με τον Γεωργούλη αλλά γενικά. Περιμένω τα πάντα από τους πάντες και από τον εαυτό μου».

periklis lianos4

Ο Περικλής Λιανός, στο τέλος της συνέντευξης μίλησε για τον ρόλο του Θόδωρου από το «Καφέ της Χαράς»: «Το γεγονός ότι έχω ταυτιστεί με τον ρόλο του Θόδωρου από το «Καφέ της Χαράς» δεν είναι ευχάριστο. Είναι σαν αυτό να έχει καπελώσει ότι έχω κάνει από εκεί και πέρα ή ότι έχω κάνει μέχρι τότε αλλά, εντάξει, έτσι είναι».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr