Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Πέτρος Φιλιππίδης: Έγινε ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο Σοφικό Κορινθίας

Πέτρος Φιλιππίδης: Έγινε ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο Σοφικό Κορινθίας

0
Πέτρος Φιλιππίδης: Έγινε ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο Σοφικό Κορινθίας

Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας, είχε βγει σε πλειστηριασμό πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2022 χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος αγοραστής.

Η εξοχική κατοικία του Πέτρου Φιλιππίδη βγήκε ξανά σε πλειστηριασμό, με την διαφορά ότι αυτή την φορά η τιμή εκκίνησης ήταν 30.000 € λιγότερα.

sofiko spiti filippidi
Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που έχει κριθεί ένοχος για τις δυο απόπειρες βιασμού για τις οποίες έχει καταγγελθεί, και αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό, η οικονομική κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη είναι αρκετά δύσκολη.

petros filippidis853

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» η εξοχική κατοικία στο Σοφικό Κορινθίας πουλήθηκε στην τιμή των 75.601 ευρώ, δηλαδή μόλις ένα ευρώ πάνω από την τιμή εκκίνησης.

filippidis

«Ο κ. Φιλιππίδης έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έχασε και χάνει όλα τα υπάρχοντά του. Άρα ούτε στενοχωρήθηκε, ούτε ευχαριστήθηκε. Όπως λέω, συχνά πυκνά, δεν θα χάσει ούτε την αξιοπρέπειά του, ούτε τη σχέση με το κοινό που τον αγάπησε τόσα χρόνια» είναι η δήλωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, συνήγορου υπεράσπισής του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here