Νέοι δικαστικοί μπελάδες για τον Αλεκ Μπόλντουιν, καθώς δεν του έφτανε η κατηγορία για ανθρωποκτονία που του απαγγέλθηκε πρόσφατα, τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης από εργαζομένους στα γυρίσματα του «Rust» που ήταν μπροστά όταν σκοτώθηκε από το όπλο του η κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς.

Χαλίνα Χάτσινς

Ανάμεσα στους εργαζομένους στη νέα ταινία του Μπόλντουιν, οι οποίοι τη Δευτέρα κατέθεσαν μήνυση εναντίον του, είναι σύμφωνα με το «ΤΜΖ» ο κάμεραμαν Ρος Αντιέγκο, η ενδυματολόγος Ντόραν Κάρτιν και ο υπεύθυνος για τον εξοπλισμό της κινηματογραφικής παραγωγής Ριζ Πράις. Στα δικαστικά έγγραφα που αποκάλυψε η ιστοσελίδα αναφέρουν ότι τον Οκτώβριο του 2021 βρίσκονταν μέσα στην εκκλησία στην οποία συνέβη η τραγωδία.

2 3
Αλεκ Μπόλντουιν

Υποστηρίζουν ότι ήταν κοντά στον Μπόλντουιν και ότι, όταν αυτός πυροβόλησε σκοτώνοντας τη Χάτσινς, από τον κρότο υπέστησαν τραύματα στα αυτιά και στην ακοή τους, χωρίς να διευκρινίζουν αν η βλάβη ήταν παροδική. Σε μια αναφορά η οποία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν αποζημίωση, οι εργαζόμενοι στο «Rust» καταγγέλλουν ότι εξαιτίας του συμβάντος υπέφεραν από υπερβολικό άγχος και από συμπτώματα μετατραυματικού στρες.

Θεωρούν ότι ο Μπόλντουιν, ο οποίος προ ημερών δήλωσε αθώος για την κατηγορία ότι σκότωσε τη Χάτσινς, είναι υπεύθυνος για τα σωματικά και τα ψυχολογικά τραύματα που υπέστησαν, διότι δεν βεβαιώθηκε ότι το όπλο που κρατούσε δεν ήταν οπλισμένο.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr