Την είχαμε γνωρίσει μέσα από πετυχημένη σειρά όπου υποδυόταν μια πλούσια κυρία που είχε πάντα αγκαλιά το σκυλάκι της, τη Τερέζα!

Σήμερα συνεχίζει να έχει σκύλο αλλά μεγαλύτερο και τον παίρνει παντού μαζί της η Άννα Κουρή. Ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη σπορ και χωρίς μακιγιάζ να βολτάρει με τον τετράποδο φίλο της.

ANNA KOYRH 3

«Η ταμπέλα της “Βάνας” για κάποια χρόνια με διασκέδαζε και ξέρω ότι από αυτή την υπέροχη σειρά έγινα γνωστή στο πλατύ κοινό. Νομίζω όμως ότι τώρα πια μετά από τις ασταμάτητες επαναλήψεις, μου έχει γυρίσει μπούμεραγκ.

ANNA KOYRH 5

Με έχουν ταυτίσει με αυτό τον ρόλο και δεν μου δίνουν τη δυνατότητα να παίξω κάτι διαφορετικό ή άλλο είδος. Λίγες φορές έχω παίξει κάτι άλλο στην τηλεόραση όπως στην «Ανατομία ενός Εγκλήματος» ή στον “Κόκκινο Κύκλο”, όπου είχα πολύ καλές κριτικές, αλλά πάλι ξεχάστηκαν και υπερίσχυσε στη συνείδηση των παραγόντων ο ρόλος της “Βάνας”.

ANNA KOYRH 2

Ευτυχώς που στο θέατρο έχω παίξει πολύ διαφορετικά πράγματα. Σίγουρα δεν προλάβαμε να βγάλουμε πολλά χρήματα από αυτή την σειρά ποσό μάλλον να αγοράσουμε σπίτι. Όταν ξεκινήσαμε τους «Μεν και Δεν» ήταν η αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης και οι αμοιβές ήταν μικρές, δεν ήμασταν και γνωστοί στο πλατύ κοινό όποτε μας προσλάβανε με χαμηλό μισθό.

ANNA KOYRH 1

Στα 3 χρόνια γίνανε κάποιες αυξήσεις, αλλά όταν ξεκινάς από χαμηλά, δεν μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε χρήματα μετά με διαφήμιση, αλλά δεν έτυχε», είχε πει σε συνέντευξή της.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr