Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Χατζηγεωργίου στα σύνορα για να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Χατζηγεωργίου στα σύνορα για να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια

0
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Χατζηγεωργίου στα σύνορα για να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια

Από τον εξωτικό Άγιο Δομινίκο και τις τηλεοπτικές κακουχίες του «Survivor», στα σύνορα της Ουκρανίας με τη Ρουμανία και στις πραγματικές δοκιμασίες ζωής χιλιάδων ανθρώπων που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο.

giannis chatzigeorgiou real 45265304 542795762812684 7143581502122684576 n Άνθρωπος με ευαισθησίες ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δεν κάθισε στον καναπέ του να βλέπει το reality επιβίωσης, στο οποίο συμμετείχε φέτος για σύντομο χρονικό διάστημα. Απεναντίας, ταξίδεψε κοντά στα ουκρανικά σύνορα μαζί με πολλούς ακόμη Ελληνες εθελοντές με σκοπό να βρεθούν δίπλα στους πρόσφυγες και ειδικά κοντά στα παιδιά, παρέχοντάς τους είδη ανθρωπιστικής βοήθειας. «Φύγαμε από την Αθήνα με δύο βαν με την Ομοσπονδία Αργώ και την Iasis.

Κατευθυνθήκαμε στα σύνορα Ουκρανίας – Ρουμανίας, ουσιαστικά για να μπορούμε να ανιχνεύσουμε τις ανάγκες του κόσμου και έπειτα να στραφούμε στην ελληνική κοινότητα, στην Ουκρανία, για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας και στήριξης του κόσμου που βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Πήγαμε πάνω δύο τόνους καθαρά ρούχα, παιχνίδια και άλλα πράγματα. Είναι πολύ δύσκολα γενικά.giannis chatzigeorgiou real 43765350 737962339875266 1946620460175220674 n

Οι Ρουμάνοι δεν μιλάνε ούτε αγγλικά ούτε ουκρανικά» τόνισε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στην Alpha. Στη συνέχεια πληροφόρησε τον κόσμο πως η ανάγκη που έχουν αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι είναι για «βαρύ» ρουχισμό, όπως πουλόβερ και μπουφάν, καθώς στην περιοχή υπάρχει χαμηλή θερμοκρασία και πολύ δυνατός άνεμος. «Καταφέραμε και κάναμε έναν δίαυλο επικοινωνίας και με το Ρενί που εφοδιάζει την Οδησσό και τους ανθρώπους εκεί με όσα χρειάζονται» ανέφερε, τέλος, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here