Η ενημέρωση του Άδωνι Γεωργιάδη στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις προκλήσεις στο υπουργείο Υγείας

Η ενημέρωση του Άδωνι Γεωργιάδη στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις προκλήσεις στο υπουργείο Υγείας

Αυτή τη στιγμή, ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει συνάντηση με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να τους ενημερώσει για ζητήματα του υπουργείου του. Η συνεδρίαση αυτή έρχεται σε συνέχεια ερώτησης που κατέθεσαν χθες οκτώ βουλευτές σχετικά με την επέκταση της απαλλαγής από τη φαρμακευτική δαπάνη.

Ο κ. Γεωργιάδης, προσερχόμενος στην αίθουσα της Γερουσίας, σχολίασε ότι η ερώτηση είναι χρήσιμη και πώς δεν κατανοεί τη φασαρία που προκλήθηκε γύρω από αυτήν. Ανέφερε ότι η ερώτηση είναι καλογραμμένη και έχει έναν συναδελφικό τόνο, επισημαίνοντας ότι τίθεται ένας πραγματικός προβληματισμός. Ξεκαθάρισε πως αν η απάντηση είναι εφικτή, θα γίνει, αλλά πρέπει πρώτα να μετρηθεί κατά πόσο είναι εφικτή.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς είχε προγραμματιστεί για τις πέντε το απόγευμα, αλλά την ώρα εκείνη πραγματοποιούνταν ενημέρωση από τον Γιώργο Γεραπετρίτη σχετικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τις συνομιλίες του με τον Τούρκο πρόεδρο. Στο τέλος, αποφασίστηκε να μεταφερθεί η κοινοβουλευτική ομάδα στην αίθουσα 227, και μετά όλοι οι βουλευτές επέστρεψαν στη Γερουσία.

Στην αίθουσα είναι παρόντες περισσότεροι από 40 βουλευτές, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων από τους 11 λεγόμενους γαλάζιους αντάρτες. Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι η δουλειά των βουλευτών είναι να ρωτούν την κυβέρνηση και αυτό δεν πρέπει να τους ενοχλεί, ενώ επισήμανε ότι η ερώτηση δεν τον ενόχλησε καθόλου.

Πηγή: tovima.gr