Να εξαγριώσει ακόμη και τον τελευταίο σύμμαχο που είχε στη βασιλική οικογένεια κατάφερε ο πρίγκιπας Χάρι. Ειδικός σε θέματα της βρετανικής μοναρχίας υποστηρίζει ότι η γηραιά πριγκίπισσα Αννα είπε «ως εδώ» μετά τα μύρια όσα έχει σούρει ο Χάρι στην οικογένειά του τελευταία.

prigkipissa anna0106

Η μικρότερη αδελφή του βασιλιά Καρόλου, όπως δήλωσε στο περιοδικό «OK! Magazine» η βασιλική ρεπόρτερ του BBC Τζένι Μποντ, είναι πολύ θυμωμένη με τον Χάρι μετά όσα υποστήριξε στο διαβόητο ντοκιμαντέρ του Netflix και στην αυτοβιογραφία του «Ρεζέρβα». Τα απανωτά χτυπήματα του Χάρι φέρεται ότι την έκαναν να πει «φτάνει», καθώς θεωρεί ότι η συμπεριφορά του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ πρίγκιπα είναι ασυγχώρητη.

prigkipas harry0106

Η ειδικός ανέφερε ότι η πριγκίπισσα υποδέχτηκε τον Χάρι με ένα χαμόγελο ευγενείας στο αβαείο του Ουέστμινστερ για τη στέψη του Καρόλου στις 6 Μαΐου, διότι πίστευε ότι η ιστορική τελετή «δεν ήταν ούτε ο χρόνος ούτε ο τόπος» για να του εκφράσει την οργή της. Το περιοδικό υπενθυμίζει, ωστόσο, ότι το τεράστιο φτερό στο καπέλο της Αννα στην τελετή κατά σύμπτωση έκρυβε από τις κάμερες το πρόσωπο του Χάρι που καθόταν πίσω της.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr