Από τα χιόνια στα… δελφίνια η Ζέτα Θεοδωροπούλου! Λίγες εβδομάδες μετά τη χειμερινή απόδρασή της με τον ποδοσφαιριστή σύζυγό της Παναγιώτη Ταχτσίδη και τα τρία παιδιά τους, Αφροδίτη, Κωνσταντίνο και Βασίλη, στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, η εντυπωσιακή influencer «πέταξε» για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συγκεκριμένα για το Ντουμπάι, όπου είναι πάντα καλοκαίρι!

  • Από τον
    ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η επιλογή του προορισμού δεν έγινε τυχαία, διότι ο Παναγιώτης είχε προγραμματίσει εκεί την προετοιμασία με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, που αγωνίζεται πλέον την Αλ Φαϊχά.

φ3

Ως εκ τούτου, η Ζέτα και τα τρία παιδιά τους τον ακολούθησαν για ένα χαλαρό πενθήμερο διακοπών, στη διάρκεια του οποίου ο ποδοσφαιριστής απόλαυσε και αυτός όμορφες στιγμές με την οικογένειά του σε όλα τα κενά που είχε από την προπόνησή του. «Το Ντουμπάι είναι μια τεράστια φαντασμαγορική υπερπαραγωγή! Μια καθαρή και πολύ οργανωμένη πόλη» δήλωσε η Ζέτα Θεοδωροπούλου στην «Espresso», περιγράφοντας τις εντυπώσεις της από το κοσμοπολίτικο εμιράτο.

Ζετα 6

Το πρόγραμμα της ίδιας και των παιδιών της υπήρξε γεμάτο και τις πέντε ημέρες που πέρασαν εκεί, αφού ήταν πολλά αυτά που ήθελαν να κάνουν. Αρχικά επισκέφθηκαν το Dubai Mall, όπου έκαναν τις αγορές τους, παίρνοντας μεταξύ άλλων και αναμνηστικά δώρα για τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα.

Στο ενυδρείο

Στη συνέχεια έκαναν μια μεγάλη βόλτα στο ενυδρείο Atlantis, όπου, πέρα από τη μαγεία του βυθού που ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια τους, η Ζέτα και τα αγγελούδια της βίωσαν και μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία κολυμπώντας και παίζοντας με τα δελφίνια. «Η Σόνια, το δελφίνι που της κλέψαμε την καρδιά, ήθελε αγκαλίτσες από όλους μας και φιλάκια» σχολίασε με ενθουσιασμό η Ζέτα στην επικοινωνία που είχαμε μαζί της.

Ζετα 8 φ2

Η όμορφη οικογένεια έκανε επίσης έναν μεγάλο περίπατο στην παραλία του Atlantis Jumeira Beach, η οποία έχει λευκή άμμο, φοίνικες και θέα στο Μπουρτζ αλ Αράμπ, ενώ σε ένα κενό του Παναγιώτη Ταχτσίδη από την προετοιμασία της ομάδας του βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι μαζί ένα δείπνο στο φημισμένο εστιατόριο του Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστού και με το παρατσούκλι Salt Bae.

Πηγή: espressonews.gr