Η Σία Κοσιώνη, ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.
Η μητέρα της, όπως αποκάλυψε η γνωστή δημοσιογράφος, είχε γενέθλια την ημέρα του ντιμπέιτ και λόγω αυτού τα γιόρτασαν με μια μέρα καθυστέρηση.
Η Σία Κοσιώνη συνόδεψε την φωτογραφία με ένα τρυφερό μήνυμα: «Ελληνίδα μάνα επέδειξε την απαραίτητη ανοχή να γιορτάσει με μια μέρα καθυστέρηση τα γενεθλιά της λόγω ενός παλιοντιμπειτ! Χρόνια πολλά μαμά».
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παλαιότερη ανάρτησή της, η Σία Κοσιώνη είχε αναφέρει για την μητέρα της: «Η αγαπημένη λέξη της μαμάς μου ήταν το “πρόσεχε”. Όσα περισσότερα “πρόσεχε” μου έλεγε τόσο περισσότερο κλώτσαγα. Και όσο περισσότερο κλώτσαγα τόσο περισσότερο πρόσεχα».
Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Πηγή: espressonews.gr