Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Σμαράγδα Καρύδη: «Θα ήθελα να ήμουν λιγότερο κότα»

Σμαράγδα Καρύδη: «Θα ήθελα να ήμουν λιγότερο κότα»

0
Σμαράγδα Καρύδη: «Θα ήθελα να ήμουν λιγότερο κότα»

Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε μια πολύ όμορφη συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μιλώντας για τον εαυτό της, το πώς ήταν στην παιδική της ηλικία αλλά και για τον χρόνο που περνά.

karidi2

Αναλυτικότερα ανέφερε πως: «Από μικρή ήμουν τρολ. Όταν είμαι σε μια κατάσταση μπορεί να κοροϊδέψω ή να το δω λίγο αλλιώς, να το δω λίγο γαλαρία ή να πω κάτι που να είναι λίγο ανάρμοστο. Θα ήθελα να έχω ένα παραθυράκι δίπλα στις ειδήσεις και να λέω πράγματα πάνω από τον εκφωνητή».

Σμαράγδα Καρύδη

Όσον αφορά τον εαυτό της μίλησε ως εξής: «Θα ήθελα να ήμουν λιγότερο κότα… Η επανάστασή μου δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη, έγινε σταδιακά όταν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι είμαι κότα… Είμαι δεινόσαυρος σε αυτή τη δουλειά. Έχω πει πολλά όχι σε αυτή τη δουλειά κυρίως λόγω ανθρώπων και έχω  πει πολλές φορές “ευτυχώς γλίτωσα” αλλά δεν έχω φύγει ποτέ εν μέσω μιας δουλειάς….».

smaragda22

Συνέχισε λέγοντας ότι: «Δε μου αρέσει ο χρόνος που περνάει, δε μου αρέσει η φθορά αλλά δε με πιάνει και τρέλα να προσπαθώ να κυνηγήσω τον χρόνο, είναι μάταιο... Δεν με αδίκησε κανείς. Αδίκησα μόνη μου τον εαυτό μου γιατί από φυγοπονία και τεμπελιά δεν έκανα όσα θα μπορούσα να είχα κάνει».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here