Δεν είναι λίγες οι φορές που το ελληνικό κοινό έχει χειροκροτήσει τον Σωτήρη Τσαφούλια. Η επιτυχία του δεν προκύπτει μόνο μέσα από τις δημιουργίες του αλλά και από τις εξαιρετικές και καλοδιατυπωμένες απόψεις του στα σοβαρά θέματα. O σκηνοθέτης της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς «Ετερος Eγώ», λοιπόν, βάζει την πινελιά του και… στο ελληνικό θέατρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ναταλία Τσαλίκη και ο Αρης Λεμπεσόπουλος θα πρωταγωνιστήσουν την ερχόμενη θεατρική σεζόν στο έργο του Eric Emmanuel Schmitt «Μικρά συζυγικά εγκλήματα», σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου σκηνοθέτη. Το έργο θα παρουσιαστεί στο θέατρο Μικρό Ανεσις από τον Οκτώβριο έως τα μέσα Ιανουαρίου.

natalia tsaliki695
H Ναταλία Τσαλίκη

Το έργο αφορά την αγάπη και πόσο πολύ θέλουμε να αλλάξουμε το έτερόν μας ήμισυ μέσα από μια ερωτική σχέση. Δυστυχώς, όπως λέγεται στο έργο, στην αγάπη δεν δεχόμαστε τον άλλον ως μυστήριο που πρέπει απλά να αγαπηθεί γι’ αυτό που είναι, αλλά ως γρίφο, που θέλει αποκωδικοποίηση, ερμηνεία ή αλλαγή. Και, το χειρότερο απ’ όλα, συχνά αναγκάζουμε τους άλλους να πονούν εξαιτίας των δικών μας ανικανοποίητων επιθυμιών. Και ο πόνος είναι πάντα πιο εύκολος.

aris lempesopoulos
O Αρης Λεμπεσόπουλος

Να σημειωθεί ότι το σενάριο της πρώτης ταινίας του Σωτήρη Τσαφούλια «Κοινός παρανομαστής» μεταφέρθηκε στο θεατρικό σανίδι από τον Didier Long (Γάλλο θεατρικό σκηνοθέτη) και έκανε πρεμιέρα στο Theatre de l’ Atelier στο Παρίσι το 2017.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr