Η εξαφανισμένη Αντα Παπανδρέου επανεμφανίστηκε! Δεν συμμετέχει πια στον δημόσιο βίο η Αντα Παπανδρέου, και ως εκ τούτου οι έξοδοί της, όπου υπάρχουν φωτορεπόρτερ, είναι λιγοστές.

anta papandreou1

Ομως στην παρουσίαση του ποιητικού έργου του Βαγγέλη Χρόνη, που έγινε πριν από λίγες ημέρες, πήγε και με χαρά φωτογραφήθηκε. Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου βρέθηκε στην εκδήλωση για την παρουσίαση των ποιημάτων του Βαγγέλη Χρόνη, αδυνατισμένη, κομψή και ευδιάθετη.

anta papandreou2

Η εκδήλωση έγινε στο Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Θεοχαράκη, εκεί όπου οι Εκδόσεις Καστανιώτη αφιέρωσαν μια βραδιά στο έργο του Βαγγέλη Χρόνη, συνολικά και πιο ειδικά στο βιβλίο του με τίτλο «Αειθαλής χρόνος». Εκεί, λοιπόν, βρέθηκαν η Αντα Παπανδρέου, ο Γεώργιος Μπαμπινιώτης, ο Γιώργος Χρονάς, αλλά και ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος. Ποιήματα του Βαγγέλη Χρόνη διάβασε ο ίδιος, αλλά και η Ιουλίτα Ηλιοπούλου.

anta papandreou3

Η Αντα Παπανδρέου, φίλη του ποιητή, φορώντας ένα ψηλό, off-white ζιβάγκο, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα δερμάτινο παντελόνι, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστή και ευγενής. Η παρουσία της Αντας Παπανδρέου εκεί αποτέλεσε έκπληξη για τους παρευρισκομένους, καθώς η ίδια τα τελευταία χρόνια, μετά το διαζύγιό της δηλαδή από τον πρώην πρωθυπουργό, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ως γνωστόν, ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Παπανδρέου από το 1989 μέχρι και το 2020. Πλέον οι εμφανίσεις της Αντας, η οποία κρατά καλά κρυμμένη την ιδιωτική της ζωή, είναι πολύ επιλεκτικές και, όταν γίνονται, στο πλευρό της βρίσκεται σχεδόν πάντοτε η κόρη της Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Πηγή: espressonews.gr