Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Σταμάτης Φασουλής – «Το σκέφτομαι και ταράζομαι, ξυπνάω τις νύχτες με αυτή την εικόνα»

Σταμάτης Φασουλής – «Το σκέφτομαι και ταράζομαι, ξυπνάω τις νύχτες με αυτή την εικόνα»

0
Σταμάτης Φασουλής – «Το σκέφτομαι και ταράζομαι, ξυπνάω τις νύχτες με αυτή την εικόνα»

«Με πλήγωσε το ότι πήγα σε ένα θέατρο και υπήρχε μια φωτογραφία μου, στην οποία κάποιος μου είχε βγάλει τα μάτια με κατσαβίδι»

Ο Σταμάτης Φασουλής σε συνέντευξή του μίλησε για την παράσταση που ανεβάζει ενώ αποκάλυψε κάτι που τον είχε ταράξει και κάθε φορά που το σκέπτεται αναστατώνεται.

«Ο “Κήπος με τις αλήθειες” είναι ένα σύγχρονο έργο και το χρωστάω στη φίλη μου, Ελένη Ράντου, που μου το έδωσε να το διαβάσω. Η Ελένη ήθελε να ανεβάσει το έργο, αλλά ήταν μικρή για να παίξει τη μαμά και μεγάλη για να κάνει την κόρη. Τα παιδιά του έργου αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικά, συναισθηματικά, σεξουαλικά».

Και πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Μου απαγόρευσα να εκφράσω όλες τις αλήθειες μου γιατί δεν ήθελα να πληγώσω κόσμο. Προτιμώ το ζωτικό ψεύδος και όχι τις αλήθειες που πληγώνουν έναν άνθρωπο. Γνώρισα όλα τα συναισθήματα, αλλά όχι το μίσος. Υπήρξα σκληρός γιατί είχα το άλλοθι ότι επειδή είμαι σκληρός με εμένα, μπορώ να είμαι και με τους άλλους».

Ενώ εξομολογήθηκε τι τον ενόχλησε σε αφίσα του που είδε στο δρόμο. «Με πλήγωσε το ότι πήγα σε ένα θέατρο και υπήρχε μια φωτογραφία μου, στην οποία κάποιος μου είχε βγάλει τα μάτια με κατσαβίδι. Το σκέφτομαι και ταράζομαι, ξυπνάω τις νύχτες με αυτή την εικόνα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here