Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Στέλιος Ρόκκος μεταφέρθηκε εσπευσμένα, και με συμπτώματα εμφράγματος, στο νοσοκομείο με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας από την Λήμνο στην Αθήνα.

Μια ημέρα μετά ο γνωστός τραγουδιστής με δημοσίευση του στα κοινωνικά δίκτυα ευχαρίστησε τον γιατρό του και ενημέρωσε ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

rokos mesa

Ο γιατρός του Στέλιου Ρόκκου, Εμμανουήλ Καλλιέρης, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την πορεία της υγείας του: «Πέρασε μια μικρή περιπέτεια, η κατάστασή του είναι απόλυτα σταθερή. Δεν έχει αφήσει κανένα πρόβλημα. Είμαστε αισιόδοξοι. Όλα έχουν πάει εξαιρετικά καλά και σε λίγες ημέρες θα φύγει από το νοσοκομείο. Είναι ένας εξαιρετικός ασθενής, πολύ ευγενής και πειθαρχημένος με εξαιρετικό ήθος. Ο συνάδελφος στη Λήμνο το αντιμετώπισε πολύ σωστά, κατάλαβε αμέσως ότι πιθανόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μεταφέρθηκε αμέσως στην Αθήνα και αντιμετωπίστηκε πλήρως. Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του. Η σύζυγός του είναι 24 ώρες το 24ωρο δίπλα του. Δε μπορώ να πω πότε θα πάρει εξιτήριο αλλά θα γίνει πολύ σύντομα. Θα μπορέσει να επανέλθει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έγινε, όπως λέει και ο ίδιος, ολοκαίνουργιος».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr