Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Συγκλονίζει η Βέρα Μακρομαρίδου: «Ήμουν στο γύρισμα του Σασμού όταν πέθανε η μαμά μου»

Συγκλονίζει η Βέρα Μακρομαρίδου: «Ήμουν στο γύρισμα του Σασμού όταν πέθανε η μαμά μου»

0
Συγκλονίζει η Βέρα Μακρομαρίδου: «Ήμουν στο γύρισμα του Σασμού όταν πέθανε η μαμά μου»

Η Βέρα Μακρομαρίδου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η όμορφη ηθοποιός του «Σασμού» αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της αλλά και στις αντιδράσεις του κόσμου όταν την συναντούν στον δρόμο.

vera makromaridou20063

«Στο δρόμο με βρίσκουν πιο μικρή και πιο αδύνατη, αλλά κάποιοι το εκφράζουν άκομψα. Με έχει ταράξει ο τρόπος που με πιάνουν οι μεγάλες κυρίες όταν με βλέπουν. Δέχομαι χαζό φλερτ στα social, με λένε γλυκιά μου πριγκίπισσα και λουλούδι του ανθού» ανέφερε η Βέρα Μακρομαρίδου στην αρχή της συνέντευξής της.

sasmos4120

Η δημοφιλής ηθοποιός, στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της: «Η μητέρα μου πρόλαβε και με είδε στον Σασμό. Ήμουν στο γύρισμα όταν με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου και μου είπε ότι η μαμά “έφυγε”».

vera makromaridou20061

Στο τέλος της συνέντευξης η Βέρα Μακρομαρίδου αποκάλυψε πως δεν θα βρίσκεται στον επόμενο κύκλο της πετυχημένης σειράς του Alpha: «Δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο του Σασμού. Και για μένα είναι ένα φρέσκο νέο, είναι λίγο σοκ, αλλά θεωρώ ότι όλα είναι για καλό. Έτσι λειτουργεί η μυθοπλασία, ανανεώνονται οι άνθρωποι. Έχω τρομερή αγωνία για το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here