Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Άκουγα από την πεθερά μου “εσύ είσαι βρε παλιομ@λ@κα;”»

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Άκουγα από την πεθερά μου “εσύ είσαι βρε παλιομ@λ@κα;”»

0
Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Άκουγα από την πεθερά μου “εσύ είσαι βρε παλιομ@λ@κα;”»

Ο Δημήτρης Κοντολάζος, ήταν απών από τον γάμο της κόρης του και όπως ήταν αναμενόμενο αρκετές ήταν οι εκπομπές που έκαναν ρεπορτάζ για να μάθουν τον λόγο που δεν έδωσε το παρόν.

2

Μια από αυτές τις εκπομπές, ήταν και η εκπομπή «Super Κατερίνα». Μετά την προβολή του ρεπορτάζ, για την απουσία του Δημήτρη Κοντολάζου από τον γάμο της κόρης του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε μια προσωπική του αποκάλυψη: «Σαν πατέρας προτιμώ να δεχτώ προπηλακισμούς και να είμαι κοντά στο παιδί μου. Μου έχει συμβεί. Όταν βαφτίστηκε ο γιος μου ήμασταν δύο στρατόπεδα. Και έχω ακούσει και υβρείς. Ήμουν κάθε μέρα εκεί.

andreas mikroutsikos1906

Επειδή είχαμε χωρίσει πριν από τα βαφτίσια στην εκκλησία ήμασταν οι μεν δεξιά και οι άλλοι αριστερά. Θα μπορούσα να μην πάω στο σπίτι του παιδιού όταν άκουγα από την πεθερά μου “εσύ είσαι βρε παλιομαλάκα;”. Έχω και μια αξιοπρέπεια. Καθόμουνα έως ότου έγινα το στήριγμα όλης της οικογένειας, σε όλες τις αρρώστιες της Μαρίας, με ψυχικό απόθεμα και παρουσία γιατί αγαπούσα και αγαπάω τον γιο μου.

andreas mikroutsikos 1

Έφαγα τη λάσπη του αιώνα. Μετά το λύσαμε και ήμασταν και πάρα πολύ αγαπημένοι. Να χτυπάω το κουδούνι με δώρα και να ανοίγει η πορτούλα και να μου λένε “αν μπεις μέσα δεν ξαναβγαίνεις”. Εγώ δεν δέχομαι τον εκβιασμό αλλά διανυκτέρευσα στα σκαλοπατάκια. Έβγαινε ο Στέργιος μικρούλης και μου φώναζε.

Το ότι είχα προχωρήσει με μία άλλη γυναίκα ήταν μια άλλη διάσταση αλλά συνέχισα να διεκδικώ τον γιο μου. Η πρώτη και τελευταία μου προτεραιότητα ήταν ο γιος μου. Είχα υποστεί τα πάντα, αλλά μια φορά δεν του είχα πει τίποτα για τη μητέρα του.

mikroutsikos andreas

Αντλούσα δύναμη από την αγάπη μου για το παιδί μου και να μεγαλώνει με τον πατέρα και τη μάνα του. Ποτέ δεν την αμφισβήτησα. Ήμουν πλήρης θυσία όλα τα χρόνια. Όλες μου οι σχέσεις μετά από αυτή την ιστορία ήταν υποτιμημένες γιατί η προτεραιότητά μου ήταν ο Στέργιος.

Αγαπούσε τη μάνα του πάρα πολύ αλλά συνεννοούνταν καλύτερα με μένα. Είχα χρήματα και τους έφερνα δώρα ενώ η μητέρα του είχε περάσει σε παθητική ανεργία. Είχαμε πάει ταξίδι στις Σεϋχέλλες και ζήτησε να έρθει και εκείνη, δεν χάλασα χατίρι, μείναμε και οι τρεις στο ίδιο δωμάτιο. Είχα σχέση τότε».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here