Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου: «Ο πατέρας μου πέθανε και η μητέρα μου με έβλεπε μισή ώρα την ημέρα»

Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου: «Ο πατέρας μου πέθανε και η μητέρα μου με έβλεπε μισή ώρα την ημέρα»

0
Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου: «Ο πατέρας μου πέθανε και η μητέρα μου με έβλεπε μισή ώρα την ημέρα»

O Μαυρίκιος Μαυρικίου, με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη, για το πως θέλει να είναι η σύντροφός του έκανε κάποιες δηλώσεις. Αυτές τις δηλώσεις σχολίαζαν σήμερα στην εκπομπή «[email protected]», ο Ετεοκλής Παύλου εκφράζοντας την άποψή του επί του θέματος, εξομολογήθηκε παράλληλα τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας.

eteoklis pavlou09063

«Δεν θέλω να κατηγορήσουμε τους γονείς για την υπέρμετρη αγάπη που μπορεί να δείχνουν είτε λανθασμένα είτε όχι. Η μάνα είναι μάνα και μπορεί να δείξει την αγάπη της και δεν σημαίνει ότι θα κάνει πάντα καλό στο παιδί, αλλά είναι η αγάπη της μάνας. Από εκεί είναι στο χέρι του παιδιού πως θα το διαχειριστεί και τι θα κάνει εκείνος στη δική του οικογένεια. Δεν σημαίνει ότι επειδή γεννήθηκες έτσι και μεγάλωσες έτσι, ή φταίει πάντα ο γονιός. Μετά τα 18 σταματάει να φταίει ο γονιός και λες πρέπει να πάρω τη ζωή στα χέρια μου και πρέπει να δω τι είναι καλό, τι συνεχίζω να κάνω και τι όχι.

eteoklis pavlou09061

Εμένα ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 7 χρονών, η μητέρα μου δούλευε, με έβλεπε μισή ώρα την ημέρα. Μεγαλώσαμε πιο πολύ μόνοι μας. Η μητέρα μας είχε την ανάγκη να μας προσφέρει τα πάντα, σίγουρα μας κακόμαθε και κάπου. Δεν μπορώ να την κρίνω επειδή με κακόμαθε κάπου. Είναι στο χέρι το δικό μου το πώς θα φερθώ και το μήνυμα πήρα εγώ και πώς θα φερθώ στη γυναίκα μου» είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

eteoklis pavlou0906

«Πολλές φορές οι συνθήκες της ζωής δείχνουν ότι αυτό είναι πολυτέλεια. Πολλές φορές δεν υπάρχει ο χρόνος να εκπαιδεύσει ο γονιός όταν οι απαιτήσεις είναι τόσο μεγάλες και λείπει ο ένας. Δεν είναι τόσο εύκολο ως πράξη» είπε κλείνοντας ο γνωστός παρουσιαστής.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here