Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Συγκλονίζει ο Μάριος Ιορδάνου: «Έχασα την όραση μου, σταμάτησε η καρδιά μου να χτυπά, έπεσα κάτω»

Συγκλονίζει ο Μάριος Ιορδάνου: «Έχασα την όραση μου, σταμάτησε η καρδιά μου να χτυπά, έπεσα κάτω»

0
Συγκλονίζει ο Μάριος Ιορδάνου: «Έχασα την όραση μου, σταμάτησε η καρδιά μου να χτυπά, έπεσα κάτω»

Ο Μάριος Ιορδάνου μαζί με την σύζυγό του Σοφία Καζαντζιάν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark».

iordanou 1

Ο γνωστός ηθοποιός εκτός των άλλων μίλησε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που ήρθε αντιμέτωπος πριν λίγο καιρό. «Είχα πάθει τρία, τέσσερα εγκεφαλικά και είχε καεί ο εγκέφαλος μου. Είχα κάνει μαγνητική και σε τέσσερα σημεία του εγκεφάλου είχα πάθει εγκεφαλικά έμφρακτα. Ήμασταν πάνω στον Αρκτούρο στις αρκούδες και είχαμε ξεκινήσει την περιοδεία από την βόρεια Ελλάδα

iordanou 2

Στην συνέχεια η σύζυγός του αναφέρθηκε στην στιγμή που ο Μάριος Ιορδάνου κατέρρευσε: «Γελούσαμε, ήμασταν σε πάρα πολύ ωραία φάση της ζωής μας, περνάμε το γεφυράκι για να φύγουμε από τον Αρκτούρο και μου λέει ο Μάριος ξαφνικά «δεν σε βλέπω». Εγώ νόμιζα όμως ότι πάνω στον χαβαλέ μου έκανε πλάκα. Ξαφνικά χάνει το χρώμα του, πέφτει πάνω στο φορτηγό της περιοδείας και καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά».

iordanou 3

Ο γνωστός ηθοποιός συνέχισε: «Έχασα την όραση μου, σταμάτησε η καρδιά μου να χτυπά, έπεσα κάτω, χτύπησα το κεφάλι μου, έβγαζα αίματα από παντού, είχα την δύναμη να ξανασηκωθώ μα ξαναέπεσα πάλι. Και άλλο εγκεφαλικό, δεν έβλεπα καθόλου για ώρες και με πήγε η Σοφία στο νοσοκομείο με το φορτηγό της παράστασης μας. Έκανα όλες τις εξετάσεις, έχω πάει στα καλύτερα νοσοκομεία και στους καλύτερους γιατρούς αλλά είμαι σε ένα ελάχιστο, μικρό ποσοστό των ανεξιχνίαστων εγκεφαλικών. Δεν κατάλαβε ποτέ κανείς τι είχα γιατί είμαι υγιέστατος, πάρα πολύ δυνατός, τρέχω 15 χιλιόμετρα την ημέρα και είμαι αθλητικός.

iordanou 4

Δεν κατάλαβε ποτέ κανείς γιατί συνέβη αυτό που συνέβη. Οι εξετάσεις μου ήταν τέλειες και τώρα πιο είναι το καλύτερο. Έκανα μαγνητική πριν από λίγο καιρό και, ενώ ο εγκέφαλος μου φαινόταν καμένος σε πολλά σημεία, τώρα φαίνεται σαν να μην το πέρασα ποτέ. Φαίνεται δηλαδή μια ολοκάθαρη μαγνητική και είμαι καλύτερα και από πριν».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here