Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Τα Καραμανλάκια έκλεισαν τα 20! – Τριτοετείς φοιτητές τα δίδυμα!

Τα Καραμανλάκια έκλεισαν τα 20! – Τριτοετείς φοιτητές τα δίδυμα!

0
Τα Καραμανλάκια έκλεισαν τα 20! – Τριτοετείς φοιτητές τα δίδυμα!

Εκλεισαν τα 20 τους χρόνια χθες τα δίδυμα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο Κώστας και η Νατάσα Καραμανλή έγιναν γονείς στις 12 Ιουνίου του 2003, με τον ερχομό των διδύμων τους, περίπου μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα, να αποτελεί πρώτη είδηση στα δελτία ειδήσεων. Εξω από το μαιευτήριο Ιασώ είχαν κατασκηνώσει τα media, ενώ στη Βουλή ο Απόστολος Κακλαμάνης είχε ευχηθεί από το προεδρείο στον Αχιλλέα Καραμανλή: «Να σου ζήσουν τα εγγονοανίψια».

didima karamanli1306
Σε παιδική ηλικία

Σήμερα, 20 χρόνια μετά, η Αλίκη και ο Αλέξανδρος είναι τριτοετείς φοιτητές σε ελληνικά πανεπιστήμια και ακαδημαϊκοί πολίτες με ισχυρή άποψη. Πιο ενεργός πολιτικά, δηλαδή με ενδιαφέρον για τα κοινά, είναι ο Αλέξανδρος Καραμανλής, ενώ η αδελφή του κρατά πιο χαμηλούς τόνους σε όλα. Φυσικά, ο 20χρονος γιος του πρώην πρωθυπουργού, σοβαρός και ισορροπημένος καθώς είναι, έχει αφοσιωθεί πλήρως στις σπουδές του.

Η Αλίκη Καραμανλή άρχισε ήδη να κάνει τα πρώτα της βήματα στον επαγγελματικό στίβο, προσφέροντας τις γνώσεις της σε εταιρία κοινωνικοπολιτικών ερευνών. Οι δύο νέοι κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο η παρουσία τους στο πλάι των γονιών τους, σε δημόσιες εκδηλώσεις, είναι συχνή.

kentriki didima karamanli
Ο Αλέξανδρος και η Αλίκη Καραμανλή με τη μητέρα τους

Ο πατέρας τους, αφού άφησε το Κοινοβούλιο και την ενεργό πολιτική, έχει περισσότερο χρόνο να αφιερώνει στα δίδυμα. Η Νατάσα Καραμανλή, η μητέρα τους, διατηρεί, ως γνωστόν, το Κέντρο Μαστού και ο χρόνος της είναι πλέον πολύ γεμάτος σε σχέση με του πρώην πρωθυπουργού.

Αρα, η οργάνωση των γενεθλίων ήταν… αρμοδιότητα Καραμανλή! Τα δίδυμα, λοιπόν, γιόρτασαν παρέα με τους γονείς τους και στενούς φίλους τους στο σπίτι τους, στη Ραφήνα και τα κεράκια από τις δύο τούρτες έσβησαν παρουσία ανθρώπων που τους αγαπάνε. Τα Καραμανλάκια πήραν τον δρόμο τους, δηλαδή.

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here