Η Τάμτα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου της με τίτλο, «Identity crisis» έδωσε μια συνέντευξη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική της αλλαγή αλλά και στον σύντροφό της Πάρη Κασιδόκωστα.

tamta kasidokostas67335

«Είναι ένας δίσκος διαφορετικός από ότι ίσως έχετε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Φτιάξαμε κάτι από την αρχή, όπως ακριβώς το είχαμε φανταστεί, αφήνοντας την δημιουργικότητα μας ελεύθερη και μας οδήγησε σε αυτό που θα ακούσετε στις 2 Ιουνίου… Το «Identity crisis». Αυτή είναι και η Τάμτα σήμερα μουσικά. Αφήσαμε στην άκρη εμπορικές συνταγές και εστιάσαμε στην όρεξη για μουσική. Τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου και ο παραγωγός μου, είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα και ελπίζω αυτά τα 10 νέα τραγούδια του δίσκου να εμπνεύσουν και να τα απολαύσετε. Αν το χαρακτήριζα κάπως μουσικά, θα το έλεγα ποπ με πιο dark σύγχρονο ήχο», δήλωσε στην εφημερίδα «Real Life».

tamta

«Η αγάπη! Και, προσωπικά, όταν αγαπώ, αγαπώ ολοκληρωτικά. Μπορεί να αργώ να ανοιχτώ, αλλά για μένα η αγάπη είναι το δυνατότερο συναίσθημα» είπε η Τάμτα αναφερόμενη στον οκτώ χρόνια σύντροφό της, Πάρη Κασιδόκωστα.

tamta kasidokostas

Στην συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την καλλιτεχνική της αλλαγή: «Ίσως κάποιος βλέποντας την καλλιτεχνική αλλαγή και την εικόνα μου να νομίζει ότι έχω αλλάξει ως άνθρωπος. Αυτό δεν ισχύει, είμαι ο ίδιος άνθρωπος που έχει γνωρίσει ο κόσμος τα τελευταία 20 χρόνια. Πολύ σταθερή στην οικογένειά μου, στη σχέση μου, στους φίλους μου και στους συνεργάτες μου. Αυτό που έχει αλλάξει είναι η καλλιτεχνική μου κατεύθυνση, που είναι ίσως πιο επιβλητική και σκοτεινή.

tamta1

Στην καραντίνα άλλαξαν οι ανάγκες μου και τα θέλω μου καλλιτεχνικά, γιατί μου δόθηκε χρόνος για σκέψη και επανεστίαση. Νιώθω πως είμαστε σε μία μετάβαση ανάμεσα στις σταθερές που είχαμε μέχρι σήμερα και τις αλλαγές που αναπόφευκτα έρχονται κοινωνικά, πολιτικά και επιστημονικά. Η τεχνητή νοημοσύνη, η αφιλτράριστη πληροφορία ή ακόμα και οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης κάνουν κάποιες φορές τα πράγματα λίγο πιο περίπλοκα ανεξαρτήτως όλων αυτών, εγώ προσωπικά συνεχίζω να βλέπω το καλό στον κόσμο που συναντώ. Την αγάπη, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό. Μπορεί κάποια πράγματα να αλλάζουν, αλλά οι αξίες παραμένουν».

7631 PARIS KASIDOKOSTAS TAMTA 1082022

Τέλος μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν έχει μετανιώσει πράγματα που έχει κάνει στο παρελθόν η Τάμτα απάντησε: «Δε μετανιώνω ούτε στιγμή! Ό,τι έχω κάνει, το έχω κάνει με απεριόριστη αγάπη και το έχω προσαρμόσει στα μέτρα μου. Το γεγονός ότι μετά από 20 χρόνια επιθυμώ μία καλλιτεχνική αλλαγή, δε σημαίνει ότι έχω μετανιώσει ή δεν αγαπώ την έχω κάνει είμαι χαρούμενη και ευγνώμων.

tamta kentriki

Σήμερα, αισθάνομαι ότι δε μου αρκεί να φέρνω τα πράγματα στα μέτρα μου πλέον, θέλω να τα δημιουργώ εξαρχής. Θέλω να μπω στην δημιουργική διαδικασία. Σε αυτή τη φάση έβαλα την δημιουργία πάνω από την μαζική επιτυχία».

Πηγή: espressonews.gr