Δεν πρόλαβε ο Κάρολος να χαρεί την επίσημη στέψη του, με την οποία πραγματοποίηση το όνειρό του να γίνει βασιλιάς έπειτα από 70 χρόνια αναμονής, και ήδη βγήκαν τα μαχαίρια στην οικογένειά του, φέρνοντάς τον ακόμη μία φορά αντιμέτωπο με το «πρόβλημα Αντριου».

prigkipas andrew

Ο διαβόητος πρίγκιπας Αντριου, που παρά τις καταγγελίες για παιδεραστία παρέμενε μέχρι το τέλος το αγαπημένο παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ, φαίνεται ότι έχει στυλώσει τα πόδια και δεν το κουνάει ρούπι από το παλατάκι Royal Lodge, στο οποίο μένει με την πρώην σύζυγό του Σάρα Φέργκιουσον.

Ο βασιλιάς Κάρολος, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Mirror», έχει δώσει τελεσίγραφο στον αδερφό του να εγκαταλείψει την αξίας 34.500.000 ευρώ κατοικία δίπλα στο κάστρο του Γουίνδσορ και να μετακομίσει στην πιο ταπεινή Frogmore Cottage, όπου έμεναν –και διαμαρτύρονταν– ο Χάρι και η Μέγκαν. Ο Κάρολος σχεδιάζει να δώσει το Royal Lodge στον διάδοχό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, και την οικογένειά του, αλλά ο Αντριου έχει κλειστεί στον εαυτό του και στο σπίτι και αρνείται πεισματικά.

vasilias karolos

Συνάντηση

Σύμφωνα με την «Daily Mail», δε, ο Αντριου απαιτεί να συναντηθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κάρολο για το ζήτημα. Υποστηρίζει ότι το 2003 μίσθωσε το ακίνητο για 75 χρόνια, που σημαίνει ότι έχει δικαίωμα να μείνει στο Royal Lodge για άλλα 55 χρόνια. Ο δευτερότοκος γιος της Ελισάβετ διαμαρτύρεται, επίσης, για την απόφαση του βασιλιά Καρόλου να του μειώσει σημαντικά το πριγκιπικό «βοήθημα» των 287.000 ευρώ που λάμβανε κάθε χρόνο επί Ελισάβετ.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr