Γάμος στην ελληνική high society λίγο πριν από την κάλπη. Το απόγευμα του Σαββάτου ο μικρότερος γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου και του Θόδωρου Αγγελόπουλου, Δημήτρης, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του Λήδας Λογοθέτη.

Το μυστήριο τελέστηκε στο Χαλάνδρι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό. Αλλωστε, η οικογένεια Αγγελοπούλου είναι γνωστή ευεργέτιδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι, διατηρώντας φιλικές σχέσεις πολλών ετών με τον Βαρθολομαίο, ενώ ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος έχει αναγορευθεί Μέγας Αρχων Λογοθέτης του Πατριαρχείου.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Ο γάμος του βενιαμίν της οικογένειας της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου πραγματοποιήθηκε σε στενό κλειστό κύκλο, περίπου 100 ανθρώπων, ως επί το πλείστον συγγενών, αλλά και λίγων φίλων του ζευγαριού. Οσο για τους κουμπάρους, ανάμεσά τους ήταν και η σύζυγος του αδελφού του γαμπρού, Ελλη Παπαδιαμάντη. Η γνωριμία του Δημήτρη με τη Λήδα μετράει αρκετά χρόνια, από τότε που οι δυο τους ήταν συμμαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών.

gianna aggelopoulou gamos
Οι νεόνυμφοι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου

Ο έρωτάς τους ξεκίνησε ωστόσο στα θρανία του London School of Economics, από όπου και οι δύο αποφοίτησαν με άριστα από το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών. Το ζευγάρι, εκτός από τις λαμπρές σπουδές του, έχει καταφέρει να είναι «αόρατο» στην Αθήνα, απέχοντας από κοσμικότητες και φλας, κάτι πρωτόγνωρο για την ηλικία του και τον κοινωνικό του κύκλο. Η αριστοκρατική και σεμνή Λήδα Λογοθέτη, κόρη του επιχειρηματικού ζεύγους Βασίλη Λογοθέτη, ασχολείται ενεργά με τη ναυτιλία στο πλευρό του Δημήτρη Αγγελόπουλου και ξεχωρίζει, όπως φημολογείται στους ναυτιλιακούς κύκλους, όχι μόνο για τις γνώσεις της, αλλά και για τη διορατικότητά της.

gianna aggelopoulou22
Γιάννα και Θεόδωρος Αγγελόπουλος με τα παρανυφάκια

Φυσικά, στο πλευρό του ζευγαριού στον γάμο του, στο Χαλάνδρι, ήταν οι γονείς τους, με τη Γιάννα Αγγελοπούλου να ξεχωρίζει χάρη στο κομψό, όπως πάντα, ντύσιμό της. Η ίδια φαινόταν πολύ χαρούμενη που πάντρευε και το τρίτο της παιδί. Ο μεγαλύτερος γιος της Παναγιώτης Αγγελόπουλος είχε παντρευτεί πριν από μερικά χρόνια την Ελλη Παπαδιαμάντη, στη Φιλοθέη, ενώ η κόρη της Καρολίνα είχε παντρευτεί σε έναν υπέρλαμπρο γάμο το 2013 στο Λονδίνο.

gianna aggelopoulou42
Ο ασπασμός της μητέρας στον γαμπρό

Η γαμήλια δεξίωση του Δημήτρη και της Λήδας δόθηκε σε χαμηλούς τόνους στη βίλα του ζεύγους Αγγελόπουλου στη Φιλοθέη, με την guest list να μη συγκρίνεται με εκείνη της δεξίωσης που είχαν παραθέσει ο Θεόδωρος και η Γιάννα το 2019 για τη βάφτιση της πρωτότοκης εγγονής τους, κόρης του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και της Ελλης Παπαδιαμάντη. Τότε το «παρών» είχαν δώσει, μεταξύ άλλων, τρεις πρωθυπουργοί: ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κώστας Σημίτης και ο Αντώνης Σαμαράς. Τούτη τη φορά, όμως, λόγω της εκλογικής διαδικασίας, απουσίαζαν τα πολιτικά πρόσωπα.

Πηγή: espressonews.gr