Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, ο «βασιλιάς της ποπ» ήταν ακόμη «παρών» σαν φάντασμα στην έπαυλη στην οποία άφησε την τελευταία του πνοή, όπως υποστηρίζει μεγιστάνας του real estate.

jackson spiti
Η έπαυλη στην οποία άφησε την τελευταία του πνοή ο «βασιλιάς της ποπ»
  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Ο CEO του κτηματομεσιτικού γραφείου The Agency RE, Μαουρίσιο Ουμανσκί, υποστήριξε στο ΤΜΖ ότι το φάντασμα του Μάικλ Τζάκσον τον βοήθησε το 2012 να μοσχοπουλήσει την έπαυλή του στην πολυτελή γειτονιά Holmby Hills του Λος Αντζελες.

Ο 52χρονος, που είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Κάιλ Ρίτσαρντς, υποστήριξε ότι τρεις φορές βίωσε πολύ παράξενα φαινόμενα στην έπαυλη όπου πέθανε ο Τζάκσον, τα οποία αποδίδει στο φάντασμά του. Οπως είπε, κάθε φορά που έδειχνε την έπαυλη σε κάποιον υποψήφιο αγοραστή φρόντιζε να κλείνει τα παράθυρα ο ίδιος προτού αποχωρήσει. Ενα πρωινό, που πήγε να ελέγξει το ακίνητο προτού το δείξει σε άλλον ενδιαφερόμενο, βρήκε ορθάνοιχτο το παράθυρο του δωματίου στο οποίο ξεψύχησε ο Τζάκσον, ενώ ταυτόχρονα ακουγόταν μουσική. Το ίδιο συνέβη άλλη μια φορά, μια διαφορετική ημέρα.

jackson

Το τρίτο «χτύπημα» του φαντάσματος του Μάικλ Τζάκσον, πάντα σύμφωνα με τον Ουμανσκί, αφορούσε τον πολυέλαιο μετά την κυρία είσοδο του σπιτιού. Υποστήριξε ότι όταν μπήκε στην έπαυλη μαζί με έναν υποψήφιο αγοραστή διαπίστωσε ότι ο πολυέλαιος είχε σπάσει από μόνος του. Οπως είπε, ο αγοραστής, που δεν μπορούσε να δώσει εξήγηση, ενθουσιάστηκε από την προοπτική να το έσπασε το φάντασμα του Τζάκσον και πλήρωσε 16.500.000 ευρώ για να αγοράσει το ακίνητο.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr