Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό αντίο τον Γιώργο Βουτσίνο που έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

voutsinos56749

«Αντίο στον φίλο μας Γιώργο Βουτσίνο που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση όχι μόνο ερμηνεύοντας εμβληματικούς ρόλους αλλά και ως μέλος της συγγραφικής ομάδας των θρυλικών σειρών του Νίκου Φωσκόλου. Καλό ταξίδι Γιώργο», έγραψε στα social media.voutsinos56414

«Ο Νίκος είχε κουραστεί. ∆εν ήθελε  να συνεχίσει άλλο. Αν συνέχισε, το έκανε για να µη µείνει κόσµος χωρίς δουλειά. Όταν ο ΑΝΤ1 τού “τελείωσε” τις σειρές,  ο Νίκος Φώσκολος είχε µια απογοήτευση µε το κανάλι και  προσωπικά µε τον Κυριακού. Αρρώστησε και το µεγάλο του  παράπονο ήταν: “Μα, ούτε ένα τηλέφωνο από το κανάλι;” Και  τις σειρές τις σταμάτησαν από… τηλεφώνου. Εκεί µμαράζωσε  ο Νίκος. Αυτό του δημιούργησες πρόβλημα στο στοµάχι και ο  Νίκος Φώσκολος µας αποχαιρέτησε. Έτσι απλά.

voutsinos56213

∆εν θέλω να θυμάμαι αυτές τις µέρες, γιατί ήταν το από κορύφωμα της αχαριστίας εκ µέρους του καναλιού. Εγώ, επειδή λάτρευα και λατρεύω τον Νίκο, τους έκλεισα το τηλέφωνο δύο φορές όταν µου ζήτησαν να συνεργαστούμε µετά τον Φώσκολο. Τους είπα “φερθήκατε αχάριστα στον Νίκο,  ήταν σαν να το κάνατε σε µένα”. Ειλικρινά, ούτε να τους βλέπω δεν θέλω», είχε δηλώσει ο αείμνηστος ηθοποιός στην Espresso μιλώντας για το Νίκο Φώσκολο.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr