Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε μια συνέντευξη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο γνωστός τραγουδιστής συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο.

vasilis papakonstantinou01062

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στα κακόβουλα σχόλια που τον ήθελαν να χωρίζει με την σύζυγό του, Ελένη Ράντου, στον έρωτα της ζωής του που είναι η κόρη του αλλά και στην κατάθλιψη που πέρασε.

vasilis papakonstantinou01061

«Είμαι με την Ελένη (Ράντου) 30 χρόνια, είμαι κοινωνικό άτομο, δεν θέλω να στεναχωρώ τους ανθρώπους, συνήθως κάνω πρώτος πίσω, είναι τρόπος αγάπης. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου και τη φέραμε στο σπίτι από το μαιευτήριο, αγάπησα πιο πολύ τα παιδιά όλου του κόσμου, σκεφτόμουν πώς θα τη μεγαλώσω. Η κόρη μας είναι σπουδαία καλλιτέχνης μέσα της, βρήκε τον δρόμο της στη ζωγραφική, τέλειωσε την σχολή Καλών Τεχνών.

rantou papakonstantinou

Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πειστώ να παίξω στο σίριαλ “Αχ Ελένη” εκείνον τον τύπο, που έκανε συνέχεια έναν περίεργο μορφασμό. Μπορεί όταν γνωριστήκαμε να ήμουν ήδη αναγνωρίσιμος και η Ελένη να έκανε τα πρώτα της βήματα, αλλά δεν ζορίστηκε, έχει φοβερά ισχυρή προσωπικότητα. Ενοχλήθηκα που τα δημοσιεύματα μας “χωρίζανε” με την Ελένη, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, αλλά το πήραν απόφαση ότι ήμασταν και θα είμαστε μαζί» ανέφερε ο δημοφιλής τραγουδιστής στην αρχή της συνέντευξης.

vasilis rantou

Στο τέλος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μίλησε για την κατάθλιψη που βίωσε: «Εγώ πέρασα κατάθλιψη καταρχήν λόγω των ενοχών μου για τη δημοφιλία μου, έπειτα και λόγω της φύσης μου, αλλά και της κοινωνικής αδικίας και του ρόλου μου.

vasilis papakonstantinou0106

Έκανα θεραπεία και κράτησα την ψυχανάλυση στη ζωή μου, η κατάθλιψη έχει πολλές μορφές, δεν ευθύνεται πάντα η μοναξιά. Στη δική μου κατάθλιψη υπήρχε ήδη η οικογένειά μου, έκανα υπομονή και είπα ότι θέλω να γίνω καλά για να είμαι πιο ευχάριστος στην οικογένειά μου».

Πηγή: espressonews.gr