Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, παραχώρησε μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ». Ο γνωστός τραγουδιστής συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια παρουσία στην ελληνική μουσική. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μεταξύ άλλων μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του ενώ αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

vasilis papakonstantinou3

«Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα φτάσω εδώ που έφτασα, ούτε ξεκίνησα να τραγουδάω για να βγάλω λεφτά. Έφτιαξα το πρώτο συγκρότημα της γειτονιάς με άλλα παιδιά και δεν το κάναμε για να προβληθούμε. Μας άρεσε η μουσική, να μαζευόμαστε και να παίζουμε.

vasilis papakonstantinou2

Όταν ήρθε η αναγνωρισιμότητα, υπήρξε στιγμή που ένιωσα ενοχές. Όχι όμως για τα λεφτά, γιατί αυτά δεν ήταν ποτέ πολλά έτσι κι αλλιώς. Οι πρώτες ενοχές ήρθαν όταν με ρωτούσαν με γράμματα τι μπορούν να κάνουν άλλοι στη ζωή τους. Αυτή η θεοποίηση με έβαλε στον κόσμο των ενοχών.

vasilis papakonstantinou1

Έλεγα μέσα μου: εγώ που ξεκίνησα ως ένας φτωχός από το χωριό, τι έκανα και έφτασα στο να μου λένε αυτά τα αποθεωτικά συνθήματα; Η στήριξη που πήρα από ψυχίατρο με βοήθησε περισσότερο.

Μίλησα για την κατάθλιψη, γιατί ήθελα όσοι με ακούνε να πάνε στους ειδικούς, να μην το αγνοήσουν, γιατί αυτό όσο το αφήνεις μεγαλώνει. Πλέον όταν είμαι ευτυχισμένος το χαίρομαι, δε φοβάμαι μην το χάσω. Ποτέ δεν φοβόμουν, πάντα το ζούσα. Δε με φοβίζει ο θάνατος αλλά το ότι δεν θα ξέρω πού πηγαίνει ο κόσμος

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr