Το 2024 θα μπει για τη Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 με το μουσικό σόου μεταμορφώσεων «Your Face Sounds Familiar», μια και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου της με το κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο θα έχει πολλές πτυχές για την ηθοποιό, μιας και θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να διασκεδάζει τους τηλεθεατές με το «Rouk-Zouk».

zeta makripoulia

Ωστόσο, τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού δεν αρχίζουν άμεσα, καθώς το πλατό της παραγωγής γκρεμίζεται και στήνεται από την αρχή, ενώ θα υπάρξουν και αλλαγές στο περιεχόμενο του concept. Τα γυρίσματα του νέου «Rouk-Zouk» θα αρχίσουν μόλις ολοκληρωθεί το στήσιμο του νέου πλατό, ενώ μεγάλη βαρύτητα δίνεται εκ νέου στο κάστινγκ των παικτών. Επίσης, η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε και έγινε αποδεκτό να μη μετακινηθεί σε καμία περίπτωση η ώρα προβολής του παιχνιδιού την επόμενη σεζόν από αυτή που ξέρει το κοινό ως καθιερωμένο ραντεβού.

zetaaa makripoulia

Τώρα όσον αφορά το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα δεν πρόκειται να γίνει πριν από τον Ιανουάριο του 2024. Όπως ακούγεται, της έχει προταθεί πρωταγωνιστικός ρόλος σε κωμωδία, όπως ήδη έχουμε γράψει, αλλά και η παρουσίαση του «Your Face Sounds Familiar», όποτε αποφασιστεί το σόου να επιστρέψει στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΑΝΤ1.

zeta kentriki

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr