Ο καταξιωμένος ηθοποιός υπήρξε ζεν πρεμιέ και περιζήτητος εργένης μέχρι σήμερα.

3328 MEMOS MPEGNIS 29092019

Σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις σχέσεις αλλά και στην απιστία. «Με έχουν φλερτάρει πολλές φορές θαυμαστές και θαυμάστριες. Μία θαυμάστρια με άρπαξε και με φίλησε στο στόμα. Μπλοκάρω κόσμο στα social media, γιατί λαμβάνω πολλά περίεργα μηνύματα. Άτομα που μπλόκαρα έκαναν δεύτερο προφίλ και μου ζήταγαν το λόγο», δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

202002241052420.0078 MEMOS MPEGNIS 23022020
Και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια και να μην απιστήσεις. Καλά θα κάνεις να απιστήσεις για να μην σου μένουν απωθημένα. Αν δεν φλερτάρω, θα πεθάνω. Έχω απιστήσει πολλές φορές. «Με έχουν φλερτάρει πολλές φορές θαυμαστές και θαυμάστριες. Μία θαυμάστρια με άρπαξε και με φίλησε στο στόμα. Μπλοκάρω κόσμο στα social media, γιατί λαμβάνω πολλά περίεργα μηνύματα. Άτομα που μπλόκαρα έκαναν δεύτερο προφίλ και μου ζήταγαν το λόγο.

mpegnis

Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια και να μην απιστήσεις. Καλά θα κάνεις να απιστήσεις για να μην σου μένουν απωθημένα. Αν δεν φλερτάρω, θα πεθάνω. Έχω απιστήσει πολλές φορές»

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr