Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Ταξιάρχης Χάνος: Βραδινή έξοδος για το πρώην ζευγάρι

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Ταξιάρχης Χάνος: Βραδινή έξοδος για το πρώην ζευγάρι

0
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Ταξιάρχης Χάνος: Βραδινή έξοδος για το πρώην ζευγάρι

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Ταξιάρχης Χάνος έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια αλλά πάντα τους ενώνει η κόρη τους, Μαρία και είναι πάντα οικογένεια.

Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το σώσε» όπου πήγαν παρέα να απολαύσουν την παράσταση.

1962 TAXIARXIS XANOS ELISAVET KONSTANTINIDOY 6102022

«Οι σχέσεις των ανθρώπων θέλουν κόπο, δεν είναι και φωτογραφία, είναι η ζωή ολόκληρη. Όταν επικοινωνείς και συναντιέσαι με έναν άλλον άνθρωπο, για κάποιο λόγο συμβαίνει αυτό, εάν παραμείνει στο χρόνο, κάτι σημαίνει αυτό. Εάν είσαι αξιοπρεπής ως άνθρωπος και δεν το κάνεις για άλλους λόγους, γιατί υπάρχουν πολλοί αναξιοπρεπείς λόγοι για να είσαι με έναν άλλον άνθρωπο… Άρα σημαίνει ότι κάτι μέσα στη ψυχή σου το έχει βαθιά ανάγκη αυτό το πράγμα. Όχι βέβαια, δεν το διαχειριστήκαμε πολιτισμένα. Με ζήλευε αφόρητα. Γιατί; Ψέματα είναι; Το λέω να το μάθει ο κόσμος», είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξή τους.

1960 TAXIARXIS XANOS ELISAVET KONSTANTINIDOY 6102022

Με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να προσθέτει: «Για να χωρίζεις, κάποια θέματα υπάρχουν, τα οποία δεν λύνονται ούτε όταν χωρίσεις, τα κουβαλάς. Τον πρώτο καιρό ήμασταν μέσα στον εγωισμό. Μέσα από την ανάγκη του να είναι καλά το παιδί μας, ξαναθυμηθήκαμε τι αγαπήσαμε ο ένας στον άλλον, εγώ τουλάχιστον».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here