Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν με βοηθά με το μωρό ο σύζυγός μου, να πω;»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν με βοηθά με το μωρό ο σύζυγός μου, να πω;»

0
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν με βοηθά με το μωρό ο σύζυγός μου, να πω;»

Λίγους μήνες μετά την γέννηση του γιού της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε στα βραβεία «MAD VMA 2023» κλέβοντας την παράσταση.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στους πρώτους μήνες της μητρότητας, ενώ απάντησε για τις φήμες που την θέλουν να επιστρέφει σε τηλεοπτικά πλατό.

konstantina spyropoulou kentriki

«Βιώνω υπέροχα την μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου (αν κάνω τηλεόραση) Δεν ξέρω, θα δούμε…» είπε στην αρχή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

spyropoulou
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στην συνέχεια η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις φήμες για την τηλεοπτική επιστροφή της: «Όλα αυτά τα χρόνια έχετε καταλάβει πως αν δεν υπογράψω ή δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο, ποτέ δεν λέω κάτι γιατί δεν το θεωρώ και όμορφο και κομψό».

konstantinaspyropoulou 195605996 4316222075104973 1642556309399306465 n

Μετά από ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, την βοηθάει με τον μπέμπη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Όχι, ο σύζυγός μου δεν με βοηθά με το μωρό. Δεν αλλάζει πάνες, ούτε το κάνει μπάνιο. Τι να πω ψέματα Βασίλη; Φοβάται κι εκείνος και φοβόταν να το πιάσει όταν ήταν πολύ μωρό».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here