Ο Μάριος Αθανασίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» και εξομολογήθηκε την πικρία του που δεν εκλέχτηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κόσμος δεν φταίει και με όλους μου τους φίλους που συζητάω ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να πει κάποια πράγματα, προφανώς δεν τα είπε καλά από την στιγμή που ο κόσμος δεν το κατάλαβε το λάθος είναι δικό μου. Όταν λέω δικό μου εννοώ προσωπικά δικό μου. Φταίω και εγώ που δε στο μεταδίδω».

201904151202240.3414 RANIA THRASKIA MARIOS ATHANASIOY ELENI PETROYLAKI STAMATINA TSIMTSILI 1442019

Όσο για το αν στενοχωρήθηκε που δεν εκλέχτηκε είπε: «Είναι λίγο περίεργο, πρωτόγνωρο, πολύ ενδιαφέρον βλέπεις πώς κινείται η κοινωνία προεκλογικά κάτι διαφορετικό. Στενοχωρήθηκα, ζορίστηκα.marios athanasiou 1200x900 1

Είναι λίγο περίεργο. Ήταν πρωτόγνωρο το τρέξιμο και πολύ ενδιαφέρον γιατί βλέπεις πώς κινείται η κοινωνία προεκλογικά, κάτι που δεν το ήξερα. Στενοχωρήθηκα, θα μου κρατήσει 2-3 ημέρες και μετά θα πάρω τα πάνω μου. Αυτήν τη στιγμή δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι, με τα πολιτικά ενεργός θα συνεχίσω να είμαι όπως ήμουνα και πριν και σαν πολίτης κι ενεργός στο ΣΥΡΙΖΑ τις επιλογές μου μετά θα σκεφτώ πολύ αργότερα τώρα προέχουν οι επόμενες εκλογές».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr