«Καπνός υπάρχει. Υπάρχει και φωτιά;» είναι το ερώτημα που πλανάται στον αέρα μετά τις έντονες φήμες ότι ο Χάρι πληρώνει δωμάτιο σε ξενοδοχείο σαν καβάτζα για να «ξεφεύγει» από τον γάμο του με τη Μέγκαν, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν ο γάμος τους περνάει κρίση.

harry

Η κατηγορηματική διάψευση που έβγαλε ο εκπρόσωπος του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ πρίγκιπα το μόνο που έκανε ήταν να φουντώσει περισσότερο τις πληροφορίες που δημοσίευσε πρώτη η εφημερίδα «The Sun» για «σύννεφα» στον γάμο του. Η βρετανική εφημερίδα υποστήριξε ότι ο Χάρι έχει κλεισμένο δωμάτιο στο χλιδάτο ξενοδοχείο San Vicente Bungalows, στο δυτικό Χόλιγουντ, «για να ξεφεύγει» από τη σύζυγό του Μέγκαν και τα δύο τους μικρά παιδιά. Ο συγγραφέας του βιβλίου «Ρεζέρβα», που έκανε άνω κάτω τη βρετανική βασιλική οικογένεια, φέρεται ότι επισκέπτεται το δωμάτιο, αυστηρά χωρίς τη Μέγκαν, αφού πρώτα πάει στο γυμναστήριο, όπου βρίσκεται «εκεί κοντά».

harry

Όμως όπως πιθανολογούν πολλοί, ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα ενοικιάζει το δωμάτιο για έναν πολύ πιο σοβαρό λόγο. Πιθανώς το θέλει σαν ρεζέρβα για να έχει κάπου να μείνει αν χωρίσει ξαφνικά από τη Μέγκαν, ενώ παράλληλα να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του. Το ξενοδοχείο απέχει 2,5 ώρες από τη βίλα των 13.850.000 ευρώ στο Μοντεσίτο όπου μένει με την οικογένειά του, απόσταση που θεωρείται αρκετά μικρή για να δει τα παιδιά του, αλλά απόσταση ασφαλείας από τη Μέγκαν.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr