Αρχική ΚΕΛΑΡΙΕΣ Ο Τζεφ Μπέζος θα χορέψει τον Ησαΐα στο Διάστημα

Ο Τζεφ Μπέζος θα χορέψει τον Ησαΐα στο Διάστημα

0
Ο Τζεφ Μπέζος θα χορέψει τον Ησαΐα στο Διάστημα

Ο Τζεφ Μπέζος μπορεί το 2021 να έχασε για εννέα ημέρες την πρωτιά από τον Ρίτσαρντ Μπράνσον και να μην έγινε ο πρώτος άνθρωπος που ταξίδεψε στο Διάστημα με δικό του διαστημόπλοιο, φαίνεται όμως ότι ετοιμάζει ρελάνς, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που θα παντρευτεί στο Διάστημα.

19420890

Όπως αναφέρει η βρετανική «Daily Star», ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη έχει ήδη μεταφορικό μέσο, καθώς του ανήκει η διαστημική εταιρία Blue Origin. Ενδεικτική της πρόθεσής του να κάνει «αλά γκράντε» οτιδήποτε σχετίζεται με τον γάμο του με τη Λόρεν Σάντσες, είναι η πρόταση γάμου που της έκανε. Οχι μόνο πήγαν σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς της υψηλής κοινωνίας, το Μονακό, αλλά κατέφθασε στο πριγκιπάτο με το γιοτ του, αξίας 465.000.000 ευρώ. Το δαχτυλίδι αρραβώνων που της πρόσφερε, δε, κόστισε περίπου 2.300.000 ευρώ, καθώς φέρει τεράστιο διαμάντι 20 καρατίων.

tzef mpezos

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Μπέζος μπορεί να χορέψει τον χορό του Ησαΐα πολύ πάνω από τα σύννεφα. Μπορεί να κάνει ξανά το ταξίδι στα αστέρια με πύραυλο της Blue Origin, μόνο που αυτή τη φορά θα συνοδεύεται από τη Σάντσες και έναν αξιωματούχο που θα τους παντρέψει.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here