Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο δημιουργός των επιτυχιών «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και «Δέκα μικροί Μήτσοι», επιστρέφει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην τηλεόραση με ένα πρωτότυπο σενάριο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις την επόμενη σεζόν. Οσο για τον τίτλο της σειράς; «Πνίξε τη Γιολάντα»!

202112261001280.0H6A2963

Από το στενό εργασιακό του περιβάλλον πληροφορηθήκαμε ότι ο Λαζόπουλος ετοιμάζει είκοσι επεισόδια, που θα χωριστούν σε δύο κύκλους και θα παρουσιάζουν τη ζωή μιας οικογένειας, που από τη μακρινή Αστόρια της Νέας Υόρκης αποφασίζει να επιστρέψει στη γενέτειρά της, τη Μυτιλήνη! Η επιλογή της Μυτιλήνης, όπως μάθαμε, δεν είναι τυχαία, αφού ο ίδιος αγαπά πολύ τον πολιτισμό και την κουλτούρα των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

lazopoulos

Ο δημιουργός των «Δέκα μικρών Μήτσων» ετοιμάζεται σε λίγο καιρό για τα πρώτα γυρίσματα στην Αστόρια, αποφασίζοντας να αφήσει για ένα διάστημα κατά μέρος τη σάτιρα που τόσο αγαπά και να ασχοληθεί πιο σοβαρά με τη μυθοπλασία, καθώς βλέπει πως τα τελευταία δύο χρόνια το κοινό έχει ανάγκη από όμορφες κωμικές ιστορίες, που έχουν κάτι να διηγηθούν. Ο δημοφιλής ηθοποιός αμέσως μετά την Αστόρια της Νέας Υόρκης -να σημειωθεί ότι τρία επεισόδια της σειράς θα γυριστούν στις ΗΠΑ- θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στο γραφικό νησί της Μυτιλήνης.

astoria541

Σε ό,τι αφορά το καστ, έχει πολλά ονόματα στο μυαλό του, ακόμα όμως κρατά τα χαρτιά του κλειστά. Το σίγουρο είναι πως εκείνον θα τον απολαύσουμε σε έναν από τους κεντρικούς ρόλους της κωμικής σειράς. Ο Λάκης Λαζόπουλος για τη… Γιολάντα του είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο κανάλια, τον ANT1 και τον Σκάι, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί πού θα προβληθεί η νέα του σειρά.

Λάκης Λαζόπουλος

Με το κανάλι του Αμαρουσίου έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και μάλιστα επί σειρά ετών, γεγονός που του δημιουργεί μια σιγουριά, όμως με τον Σκάι είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή, και η αλήθεια είναι πως του τάζουν γη και ύδωρ προκειμένου να πει το μεγάλο «ναι» και να τον εντάξουν την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμά τους.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr