Η καλλονή Φαίη βαρέθηκε το πρωινό ξύπνημα και προτιμά τα λαμπερά βραδινά σόου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Τι συμβαίνει στο τηλεοπτικό τοπίο πριν από τη λήξη της σεζόν; Μάλλον μεγάλη… αναστάτωση!

skorda 1

Τα τελευταία 24ωρα υπήρχε έντονη φημολογία που ήθελε την τηλεοπτική σεζόν 2023-2024 να είναι η τελευταία για τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Πρωινό μας», αλλά και στην πρωινή ζώνη του Σκάι.

Οι φήμες για αποχώρηση πυροδοτήθηκαν καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης της Φαίης στον Σκάι στην πρωινή ζώνη δεν έχουν την ίδια αίγλη με αυτά που είχαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

skorda8696

Διαφημιστικά πακέτα

Ανθρωποι που παίζουν τα μιντιακά στα δάχτυλα τονίζουν ότι τα χαμηλά νούμερα στη θεαματικότητα δεν αφορούν και τόσο τη δημοφιλή παρουσιάστρια, αφού στην πρωινή ζώνη «μπάλα παίζουν» οι χορηγοί και τα διαφημιστικά πακέτα, και εκεί όλα τα εμπορικά της τα έχει εξασφαλισμένα η Σκορδά.

Ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας επικοινώνησε με την παρουσιάστρια ώστε να του επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτή την είδηση. «Επικοινώνησα μαζί της τηλεφωνικά και μου είπε πως αυτή η χρονιά δεν θα είναι η τελευταία της στο πρωινό. Βέβαια, μου επιβεβαίωσε ότι επιθυμεί να “μετακομίσει” στη βραδινή ζώνη.

skorda 2
Φαίη Σκορδά

Μιλήσαμε για αρκετή ώρα και η αίσθηση που μου άφησε ήταν πως τα τέσσερα live που παρουσίασε στο “Voice” ήταν ένα “ζέσταμα” της ίδιας για τη μετακίνηση στην prime time ζώνη» ανέφερε ο δημοσιογράφος στο «[email protected]».

skorda 2

Η Φαίη Σκορδά ωστόσο, όπως πληροφορηθήκαμε από βασικούς συντελεστές της εκπομπής, όλη τη σεζόν 2023-2024 θα παραμείνει στην πρωινή ζώνη του Σκάι και μάλιστα στην ίδια ώρα. Ολα τα άλλα που λέγονται είναι μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια που μπορεί κάποτε και να πραγματοποιηθούν, αν βρεθεί το κατάλληλο σόου για τη δίμετρη Φαίη.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr